LA CORAL SANT JAUME DE CREIXELL, SOTA LA DIRECCIÓ DEL MESTRE DAVID MOLINA, PARTICIPA EN LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2023

La coral va ser l'encarregada de cantar l'Ofici Solemne en honor al patró, acompanyats per l'organista Josep Mateu i també van interpretar els tradicionals Goigs de Sant Jaume. A la tarda van oferir el Concert de Festa Major.

Thursday 27 July 2023

La Coral Sant Jaume de Creixell, amb la direcció del mestre David Molina, va participar en la Festa Major de Sant Jaume, el passat 25 de juliol.

Al matí, la coral va ser l' encarregada de cantar la Missa solemne en honor al nostre patró, acompanyats per l' organista Josep Mateu. En acabar l' ofici van interpretar els tradicionals Goigs de Sant Jaume.

A la tarda, com a concert de Festa Major, la Coral Sant Jaume, acompanyats al piano per Sergi Esparza, ens va oferir un recital de cants espirituals negres.

Aquest concert és fruit del treball de tot el curs. Les/ els cantaires i el mestre David Molina han assajat cada dimarts de l' any per oferir-vos  aquestes emotives cançons, totes en anglès, en un marc acollidor i incomparable, com és l' església de Creixell.

Si voleu formar part de la Coral Sant Jaume de Creixell us esperem els dimarts a les 20 h. al Casal Municipal de Creixell, a partir del 12 de setembre.

Més info al tel. 977 80 34 00 / 607871054 o a la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL.

Accions del document