LA DELEGADA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A TARRAGONA SRA.TERESA PALLARÈS VISITA L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

Aquest dimarts 18 de gener l’Ajuntament de Creixell ha rebut la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona Sra.Teresa Pallarès. A la seva arribada a l'ajuntament ha estat rebuda per l'alcalde Jordi Llopart.

Wednesday 19 January 2022

LA DELEGADA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A TARRAGONA VISITA L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
Aquest dimarts 18 de gener l’Ajuntament de Creixell ha rebut la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona Sra.Teresa Pallarès. La delegada ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’alcalde de Creixell Jordi Llopart amb qui ha compartit una profitosa trobada al voltant dels principals temes d’interès per a ambdues administracions.
La delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarés, ha visitat aquesta tarda l’Ajuntament de Creixell. En aquesta visita institucional al municipi de Creixell, la delegada s'ha reunit amb l’alcalde, Jordi Llopart i l’equip de govern municipal. En aquesta reunió l'alcalde li ha traslladat un seguit de qüestions relacionades amb el municipi per tal que des de la Delegació pugui fer-se seguiment.
La delegada ha remarcat la voluntat de suport i col·laboració per part de la Delegació vers als Ajuntaments.
 
La trobada s'emmarca en el programa de treball que la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona segueix amb l'objectiu de conèixer de prop la realitat i necessitats dels diferents municipis del territori per tal d'oferir-los la màxima col·laboració.
 
La delegada territorial ha signat en el Llibre d’Honor de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell, com a testimoni de la seva visita al municipi creixellenc.
L’alcalde Llopart ha valorat molt positivament la visita i el tarannà de la delegada del Govern. Així mateix, l’alcalde de Creixell ha palesat que aquests contactes amb les administracions d’àmbit superior són sempre positius, perquè és molt important i necessari que els ajuntaments siguin escoltats a l’hora de programar i aplicar les actuacions municipals dins dels àmbits competencials de cada administració.
 

Accions del document