LA FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL- ROBA AMIGA, RECULL A CREIXELL 4.844 QUILOS DE ROBA USADA DURANT EL PRIMER SEMESTRE DE 2022

La Fundació Formació i Treball (www.formacioitreball.org), promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona al 1992, és una de les empreses d'inserció referents per a la creació de llocs de feina dirigits a persones en risc d'exclusió social.

Tuesday 18 October 2022

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
LA FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL- ROBA AMIGA, RECULL 4.844 QUILOS DE ROBA USADA A CREIXELL DURANT EL PRIMER SEMESTRE DE 2022
 
La Fundació Formació i Treball (www.formacioitreball.org), promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona al 1992, és una de les empreses d'inserció referents per a la creació de llocs de feina dirigits a persones en risc d'exclusió social.
Des de la seva creació han atès a més de 42.000 persones amb un model d’economia circular que impulsa l’ocupació, la sostenibilitat econòmica i el respecte pel medi ambient. La Fundació treballa des d’un compromís basat en la justícia social, posant les persones i les seves necessitats en el centre de l’activitat, amb l’objectiu d’empoderar-les per entrar al mercat laboral.
• L’entitat ha gestionat 21.313.000 kg de roba i complements durant l’any passat a tot Catalunya.
• Formació i Treball, durant aquesta crisi social i sanitària, a més de continuartreballant per la sostenibilitat mediambiental, s’ha mantingut compromesa amb la continuïtat dels llocs de feina per a persones en risc d’exclusió social.
La Fundació Formació i Treball ha recollit a CREIXELL 4.844 quilos de roba usada durant el primer semestre del 2022 a través dels 3 contenidors del municipi per garantir la sostenibilitat mediambiental a la nostra vila.
De nou aquestes xifres en positiu indiquen que cada vegada en major mesura la ciutadania té com a referent els contenidors de la Fundació, vinculats als projectes Moda re- de Cáritas i
Roba Amiga, per realitzar donacions de roba i complements en bon estat que ja no utilitzen.
A Catalunya, es canalitza mitjançant més de 1.203 contenidors ubicats a més de 235 municipis. I a grans trets, el 55% del tèxtil recollit es prepara per a la reutilització a Espanya i d’altres països; el 40% es prepara per al reciclatge en noves fibres i fils; i un 5% per a cogeneració elèctrica i calorífica.
 
Els 3 contenidors que tenim d'aquesta fundació a Creixell estan ubicats a:
📍Avinguda de Navarra
📍Plaça Saint Vincent-Avinguda del Mar
📍Carrer Escipions
 

Accions del document