LA GENERALITAT DE CATALUNYA CONCEDEIX LA CREU DE SANT JORDI AL VOLUNTARIAT DE PROTECCIÓ CIVIL DE CATALUNYA

A Creixell tenim l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya núm. 111 i en conseqüència ens sentim també una mica nostre aquest guardó.

Thursday 02 December 2021

ALCALDIA
 
LA GENERALITAT DE CATALUNYA CONCEDEIX LA CREU DE SANT JORDI AL VOLUNTARIAT DE PROTECCIÓ CIVIL DE CATALUNYA
 
El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi entre d'altres entitats a l’Associació de Voluntaris de Protecció civil d’Argentona. Aquesta Associació de Voluntaris de Protecció Civil és la primera que es va registrar a Catalunya.
 
Però des de la Generalitat han destacat que aquesta distinció va adreçada al reconeixement conjunt del servei realitzat per tot el voluntariat de protecció civil de Catalunya.
A Creixell tenim l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya núm. 111 i en conseqüència ens sentim també una mica nostre aquest guardó. La distinció s’ha donat com a reconeixement a tot el col.lectiu per la tasca altruista i solidària de servei a la societat en situacions de risc o emergència.
 
Per això, des de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell, felicitem a totes i a tots els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Catalunya en general i als de Creixell en particular per aquesta merescuda Creu de Sant Jordi, atorgada per la tasca que fan les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, entre elles la nostra de Creixell.
 
Moltes felicitats a totes i a tots.
 

Accions del document