LA GENERALITAT DE CATALUNYA FELICITA A L'AJUNTAMENT DE CREIXELL PER L'IMPLANTACIÓ DE LA FUE - FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL

VOLS OBRIR UN NEGOCI A CREIXELL?. A TRAVÉS DE LA FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL (FUE) JA POTS FER TOTS ELS TRÀMITS.

Monday 29 March 2021

ÀREA DE COMERÇ DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
VOLS OBRIR UN NEGOCI A CREIXELL?.
A TRAVÉS DE LA FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL (FUE) JA POTS FER TOTS ELS TRÀMITS
 
Per tal de fer més àgil i eficient la relació entre les administracions catalanes i les empreses i emprenedors, i amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica, el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 18/2020 de facilitació de l'activitat econòmica.
 
El departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha enviat un escrit d'agraïment a l'Ajuntament de Creixell pel fet que el nostre ajuntament ja és un ajuntament FUE.
L'Ajuntament de Creixell es va adherir ja fa un temps a la Finestreta Única Empresarial (FUE).
 
Amb aquesta adhesió, acomplim d'una banda el que disposa la Llei 18/2020 de facilitació de l'activitat econòmica, a la vegada que refermem el compromís en els nous reptes i els nous projectes tecnològics de tramitació unificada o de pagament de les taxes de manera electrònica, per assolir que les dades es donin una única vegada i totes les fases de tramitació siguin electròniques.
 
COM FUNCIONA LA FUE?.
 
L’eina parteix de la selecció de les activitats que voleu desenvolupar i de la vostra ubicació territorial.
Aquesta selecció inicial obre una sessió de preguntes que, en funció de la vostra activitat i les vostres instal·lacions, pot resultar més o menys llarga. Les respostes condicionaran el resultat final.
La sessió de cerca guiada es pot desar. La podeu reprendre o recuperar més tard per comparar diferents resultats en funció de diferents respostes.
La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica independentment de l’administració competent.
A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar.
 
La FUE és una eina útil de promoció econòmica per al nostre municipi i de la que trobareu l'enllaç per accedir-hi directament al lloc web municipal www.creixell.cat
Per accedir a FUE: http://canalempresa.gencat.cat/ca/tramits-i-formularis/tramit/cerca-guiada-de-tramits/
 

Accions del document