LA GENT GRAN DEL TALLER DE MEMÒRIA MARXEN DE COLÒNIES

Aquest dimarts 23 d'abril, dia de Sant Jordi, un grup de gent gran de Creixell han marxat a Tossa de Mar, a la Costa Brava, per participar a les primeres "Colònies del Taller de Memòria" de la nostra Vila.

Tuesday 23 April 2024

🚌 GENT GRAN | Aquest dimarts 23 d'abril, dia de Sant Jordi, un grup de gent gran de Creixell han marxat a Tossa de Mar, a la Costa Brava, per participar a les primeres "Colònies del Taller de Memòria" de la nostra Vila.
 
✅ Aquest grup està format per 10 usuaris/es del Taller de memòria que es fa setmanalment a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell, 2 monitores i els acompanya també la regidora delegada de gent gran Chelo Picón.
 
📌 El grup de creixellenques i creixellencs estaran 3 dies i 2 nits en un allotjament turístic de Tossa de Mar. Tots els usuaris/es es paguen particularment les depeses de la seva estada, l'ajuntament de Creixell hi col·labora amb el transport i Viu Lleure es fa càrrec de les despeses del monitoratge. Durant la seva estada a la Costa Brava, per part de Viu Lleure s'han preparat diferents activitats lúdiques sobre memòria visual i d'altres similars.
 
Aquesta es la primera vegada que es porta a terme aquesta experiència des del Taller de Memòria que organitza l'ajuntament de Creixell.

Accions del document