LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL HA CELEBRAT LA FESTA DE SANTA ÀGUEDA 2023

El divendres 3 de febrer de 2023 el Casal de la Llar s'ha omplert de gom a gom de socis i sòcies d'aquesta entitat creixellenca per participar en la celebració festiva. S'ha fet el tradicional nomenament de l'Alcaldessa de la Llar i de dues regidores. S'ha proclamat Alcaldessa a Doris Gàmbia i les creixellenques Rosario Moreno i Juani Caldito han estat proclamades regidores.

Monday 06 February 2023

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL HA CELEBRAT LA FESTA DE SANTA ÀGUEDA
 
Els membres de la Llar de Jubilats I Pensionistes Sant Jaume de Creixell han celebrat un any més la tradicional Festa de Santa Àgueda.
 
Aquest divendres a la tarda el Casal de la Llar s'ha omplert de gom a gom de socis i sòcies d'aquesta entitat creixellenca per participar en aquesta celebració festiva.
 
S'ha fet el tradicional nomenament de l'Alcaldessa de la Llar i de dues regidores. S'ha proclamat Alcaldessa a Doris Gàmbia i les creixellenques Rosario Moreno i Juani Caldito han estat proclamades regidores.
 
Hi ha hagut també una molt divertida actuació de play-back del grup teatral de La Colla del Llanto.
 
Finalment els assistents han compartit un berenar de germanor.
 
A l'esdeveniment hi han assistit també les regidores de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell Chelo Picón, Pili Romero, Silvia Farrero, Montserrat Muñoz i María Juncal, a banda del regidor Juan Lara que és membre de la Llar i actor de la Colla del Llanto.
 
La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell és una de les associacions més actives i dinàmiques de la nostra Vila.
 

Accions del document