LA PLATJA DE CREIXELL ESTARÀ OBERTA PER LA REVETLLA DE SANT JOAN 2020

No es permetrà fer ni fogueres a la sorra, ni aglomeracions de persones, ni festes multitudinàries, ni “botellons” ni cap altra activitat que no respecti les mesures establertes contra el coronavirus.

Tuesday 16 June 2020

L’Ajuntament de Creixell ha decidit mantenir oberta la platja del municipi per la Revetlla de Sant Joan, però amb restriccions i mesures preventives per la Covid19. No es permetrà ni fogueres a la sorra, ni aglomeracions de persones, ni festes multitudinàries, ni “botellons” ni cap altra activitat que no respecti les mesures establertes contra el coronavirus.

Els establiments podran romandre oberts fins a les tres de la matinada, sempre complint les mesures de seguretat. Hi haurà vigilància intensiva i es posaran sancions, si s’escau, per tal de mantenir la tranquil·litat dels habitants del municipi.

Des de l’Ajuntament de Creixell entenem què no tothom hi estarà d’acord però, mantenen que “s’han tingut en compte diferents punts de vista i diferents factors que han portat a prendre aquesta decisió.”

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc una reunió una reunió virtual entre els propietaris de les guinguetes de platja, càmpings, regidors i regidores de totes les formacions polítiques del consistori creixellenc, i també hi han participat  tècnics municipals i representants de la Policia Local i Protecció Civil. La reunió ha estat conduïda per la regidora de Turisme i Medi ambient, Silvia Farrero, que ha agraït la col·laboració de tothom perquè “hi ha decisions, que parlant entre totes i tots, es prenen de manera conjunta”.

Accions del document