L'AJUNTAMENT DE CREIXELL ES REUNEIX A CAL CABALER AMB ÁNGEL JUÁREZ, PRESIDENT DE MARE TERRA - FUNDACIÓ MEDITERRÀNIA

Les regidores Silvia Farrero i Chelo Picón s'han reunit amb Ángel Juárez, president de l’Associació MARE TERRA Fundació Mediterrània, per tal de preparar un conveni de col.laboració on es puguin emmarcar accions socioambientals pel nostre municipi

Friday 23 September 2022

ÀREES DE MEDI AMBIENT, BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL

Aquest dijous al migdia les regidores delegades de Medi Ambient i Benestar Social de l'ajuntament de Creixell, Silvia Farrero i Chelo Picón, s’han reunit a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell amb el Sr.Ángel Juárez, president de l’Associació MARE TERRA Fundació Mediterrània, i part del seu equip de treball, per tal de preparar un conveni de col.laboració on es puguin emmarcar accions socioambientals pel nostre municipi.

Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre, independent i de referència en temàtiques de conservació i recuperació de l’entorn.

El temps ha permès a Mare Terra Fundació Mediterrània créixer i desenvolupar les seves accions de treball cada vegada amb més força i experiència. Avui en dia, aquesta Fundació és un referent en l’àmbit estatal. Les nombroses activitats educatives desenvolupades durant tot l’any es combinen amb el control, seguiment i denúncia d’accions contaminants o amb tots aquells projectes que s’executen en diferents països del món.

#Creixell #MediAmbientCreixell

Accions del document