L'AJUNTAMENT DE CREIXELL FA UN NOU INGRÈS COMPLEMENTARI PER A LA MARATÓ DE TV3 PER IMPORT DE 390€ DE LA RECAPTACIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA FESTA DE CAP D'ANY

Aquests diners pertanyen a la recaptació obtinguda del servei del Bar del Casal Municipal que l'ajuntament va fer durant la passada FESTA DE CAP D'ANY, durant la nit del 31 de desembre a l'1 de gener.

Thursday 26 January 2023

ALCALDIA I ÀREA DE FESTES
 
L'AJUNTAMENT DE CREIXELL FA UN NOU INGRÈS COMPLEMENTARI PER A LA MARATÓ DE TV3 PER IMPORT DE 390€ CORRESPONENT A LA RECAPTACIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA FESTA DE CAP D'ANY
 
CREIXELL va palesar la seva solidaritat a finals del passat mes de desembre envers La Marató de TV3.
En aquesta edició de La Marató de TV3 dedicada a la SALUT CARDIOVASCULAR, Creixell va superar la recaptació de l'any anterior. ES VAN RECAPTAR UN TOTAL DE 1.834,50€ .
Tots aquests diners, l'ajuntament els va ingressar directament al compte bancari de La Marató, de la qual cosa ja us vam donar compte oportunament.
Ara, des de l'ajuntament de Creixell, hem fet un nou ingrés complementari de 390€ a benefici novament de La Marató de TV3.
Aquests diners pertanyen a la recaptació obtinguda del servei del Bar del Casal Municipal que l'ajuntament va fer durant la passada FESTA DE CAP D'ANY.
Volem aprofitar l'avinentesa per a fer novament un gran agraïment a totes les persones i entitats del nostre municipi que han participat i col-laborat activament en els diferents actes solidaris per La Marató que han tingut lloc a la nostra Vila.
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!!

Accions del document