L'AJUNTAMENT DE CREIXELL, PIMEComerç TARRAGONA I L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS DE CREIXELL HAN SIGNAT UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ PER A LA PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL DE LA VILA

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cutura de Cal Cabaler i hi han assistit l'Alcalde Jordi Llopart, el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto i la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell AECC, Marta Vilaspasa.

Monday 20 September 2021

ÀREA DE COMERÇ
 
PIMEComerç Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Creixell i l’Associacio d'empresaris i comerciants de Creixell.
 
PIMEComerç Tarragona, l’Ajuntament de Creixell i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell (ACEC) han signat aquest matí al Centre d'Interpretació Turística i Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, un conveni de col·laboració on hi ha participat Jordi Llopart, alcalde de Creixell; Jaime Serret, regidor de Comerç; Silvia Farrero, regidora de Turisme; Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona; Marta Vilaspasa, presidenta de l’ACEC; i Sandra Oms, secretària-interventora de l'ajuntament de Creixell, que ha donat fé de la signatura del conveni. A l'acte hi han estat presents també els regidors i regidores de l'equip de govern municipal així com diferents empresaris i comerciants de la Vila creixellenca.
Aquest conveni té com a objectiu consolidar i impulsar el model de comerç urbà, un dels aspectes cabdals del qual és la dinamització comercial, i pretén enfortir el teixit existent i professionalitzar la seva acció, enfortint alhora l’associació local i les seves actuacions de representació.
 
L’Ajuntament de Creixell, a través de l’àrea delegada de Comerç i Promoció Econòmica a càrrec del regidor Jaime Serret, impulsa, promociona i dona suport a tot mena d’accions i activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del teixit empresarial i comercial del municipi.
L’ACEC és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius representar els interessos de la petita empresa local i fomentar actuacions que ajudin a impulsar el consum local i millorar la gestió dels negocis, essent no només el comerciant el beneficiari final i directe, sinó també la mateixa població de Creixell.
PIMEComerç és la patronal de comerç de Catalunya, que té entre els seus objectius defensar i representar els interessos dels petits i mitjans empresaris i professionals comerciants de Catalunya per a fer que el comerç de proximitat sigui competitiu i compti amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l’economia.
Per al desenvolupament de l’objecte del conveni, les institucions consideren adient realitzar accions de manera conjunta a partir dels següents eixos estratègics:
Treballar conjuntament pel desenvolupament i creixement del comerç i la restauració de Creixell.
Col·laborar per potenciar el teixit associatiu i productiu de la ciutat.
 
Col·laborar en l’obtenció d’un comerç 100% sostenible.
El suport de l’Ajuntament de Creixell a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell (ACEC) es concretarà en una aportació de 660 € anuals, i el conveni tindrà una vigència de dos anys.
El president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, ha declarat que “aquest acord és un pas important per promocionar i impulsar el teixit comercial de Creixell, ja que cal donar tot el suport possible al comerç de proximitat perquè continuï sent el centre neuràlgic de les poblacions”. Per la seva banda, l'alcalde de Creixell Jordi Llopart ha destacat l'implicació dels comerciants i empresaris de Creixell amb la nova associació que s'ha creat.
 
A la vegada, l'alcalde Llopart ha destacat que durant la pandèmia l'ajuntament ha estat molt pendent dels comerciants i petits empresaris del municipi.
La presidenta de l'AECC, Marta Vilaspasa, ha agrait la signatura d'aquest conveni ja que "suposa una eina de suport i assessorament molt important pels petits empresaris i comerciants de Creixell". Finalment, el regidor de cormerç de Creixell, Jaime Serret, ha palesat la ferma voluntat de la regidoria de comerç de donar suport al comerç local i ha volgut resumir en una frase la finalitat principal de la seva tasca i la de l'ajuntament envers el comerç local: "EN QUÉ US PODEM AJUDAR?.
Amb aquest eslogan el regidor Serret ha volgut destacar tota la feina que s'està fent tant des de l'ajuntament com des de la pròpia PIMEC i l'associació d'empresaris i comerciants de Creixell.

Accions del document