L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SIGNA EL CONVENI CÓRNER DE PARTICIPACIÓ CONJUNTA A LES FIRES DE TURISME AMB LA MARCA COSTA DAURADA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

L'Alcalde de Creixell Jordi Llopart ha participat aquest dimarts 14 de febrer de 2023 a la Diputació de Tarragona, a l'acte protocol·lari de la signatura del Conveni Córner de participació conjunta a les fires de turisme amb la CostaDaurada i al qual s'hi ha adherit enguany l'ajuntament de Creixell.

Wednesday 15 February 2023

ÀREA DE TURISME

🤝L'Alcalde de Creixell Jordi Llopart ha participat aquest matí a la Diputació de Tarragona, a l'acte protocol·lari de la signatura del Conveni Córner de participació conjunta a les fires de turisme amb la #CostaDaurada i al qual s'hi ha adherit enguany l'ajuntament de Creixell.

La Costa Daurada torna a sumar esforços per promocionar els seus atractius turístics amb el 19è #ConveniCórner liderat pel Patronat de Turisme Costa Daurada. Hi participen un total de 28 ens locals i associacions empresarials de la Costa Daurada que es promocionaran conjuntament en fires turístiques estatals i internacionals sota el paraigua de la Diputació de Tarragona.

#Creixell #TurismeCreixell2023

Accions del document