L'AJUNTAMENT HA OFERT ALS MEMBRES DE LES MESES ELECTORALS DEL 14F LA POSSIBILITAT DE FER-SE UN TEST PCR GRATUÏT UN COP PASSADA LA JORNADA ELECTORAL

L’alcalde de Creixell Jordi Llopart posa en valor el bon funcionament de la jornada electoral del 14F a Creixell.

Wednesday 17 February 2021

L'AJUNTAMENT DE CREIXELL HA OFERT ALS MEMBRES DE LES MESES ELECTORALS DEL 14F A CREIXELL LA POSSIBILITAT DE FER-SE UN TEST PCR GRATUÏT UN COP PASSADA LA JORNADA ELECTORAL
 
L’Alcalde de Creixell Jordi Llopart felicita la bona feina i la implicació dels membres de la Policia Local, dels voluntaris de Protecció Civil i Mossos d’Esquadra pel bon funcionament de la jornada electoral del 14F a Creixell.
Aquesta jornada electoral ha estat un bon exemple d’organització i de respecte a les mesures de prevenció
L’alcalde de Creixell Jordi Llopart vol posar en valor el bon funcionament de la jornada electoral del 14F a Creixell.
Des de l’ajuntament de Creixell volem també fer un agraïment a la ciutadania de la nostra Vila, a tots els veïns i veïnes pel seu civisme i compliment de les mesures de prevenció que va fer que no hi haguessin incidències a la jornada electoral a casa nostra.
Precisament pel fet que aquesta jornada electoral s’hagi desenvolupat en un context de pandèmia per la Covid-19, cal posar en valor la bona feina dels membres de les meses electorals.
És per això que volem palesar un agraïment molt especial a totes aquestes persones de Creixell que han hagut de formar part de les 6 meses electorals, presidents/es i vocals, per la seva bona predisposició i feina feta.
L’Ajuntament de Creixell ha ofert a totes les persones que van formar part de les meses electorals la possibilitat de realitzar-se un test PCR després de la passada jornada electoral del 14F.
Aquest proper divendres, totes les persones que com a PRESIDENT/A O VOCALS van formar part de les meses electorals de Creixell, es podran fer una prova PCR gratuïta a través de la mútua de l’Ajuntament.
També volem destacar la feina feta en l’organització de la jornada pels empleats municipals de l’ajuntament de Creixell, tant els d’administració general com Policia Local, també als voluntaris de Protecció Civil i el personal de serveis de la Brigada Municipal.
Moltes gràcies a tothom.

Accions del document