L'ALCALDESSA DE CREIXELL MONTSERRAT MUÑOZ I LA REGIDORA CHELO PICÓN, NOVES CONSELLERES COMARCALS DEL TARRAGONÈS

Aquest dimecres 19 de juliol de 2023 ha tingut lloc a Tarragona el ple de constitució de la desena legislatura del Consell Comarcal del Tarragonès.

Thursday 20 July 2023

ALCALDIA
 
L'ALCALDESSA DE CREIXELL MONTSERRAT MUÑOZ I LA REGIDORA CHELO PICÓN, NOVES CONSELLERES COMARCALS DEL TARRAGONÈS
 
🏫Aquest dimecres 19 de juliol de 2023 ha tingut lloc el ple de constitució de la desena legislatura del Consell Comarcal del Tarragonès.
 
✅L'alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño (PSC) i la regidora Chelo Picon Gomis (ERC) han estat proclamades noves conselleres comarcals de l'ens supramunicipal, a les quals donem l'enhorabona per la seva nova responsabilitat al Consell Comarcal.
 
📌 El segon tinent d'alcalde de l'ajuntament de La Canonja, Salvador Ferrer (PSC), va ser escollit com a President del Consell Comarcal del Tarragonès per 19 vots a favor dels 33 membres que formen l'ens comarcal.
 
✅Ferrer va destacar en el seu parlament la pluralitat de l'administració que representa, tant a municipis com a formacions polítiques, per això va demanar a la resta de grups arribar a acords per donar sortida a tots els projectes de la ciutadania.
 
El grup majoritari al Consell és el PSC amb 10 consellers. Després ERC amb 9 i JUNTS amb 6 representants. El PP compta amb 3 representants, VOX i En Comú Podem 2 representants i la CUP 1 representant.
 
Una de les prioritats d'aquest mandat segons destaca el president Salvador Ferrer és impulsar el reciclatge als petits municipis i també s'impulsaran els serveis socials dels municipis que no tinguin els seus propis 
 

Accions del document