L'ÀREA DE TURISME HA SIGNAT UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB MARC CLARAMUNT, UN JOVE REGATISTA CREIXELLENC

En Marc participarà enguany a la Minitransat 2021, una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres.

Monday 25 January 2021

ÀREA DE TURISME
Planificació tasques Àrea de Turisme de Creixell 2021.
 
No cal dir que amb aquesta pandèmia, el sector turístic és dels més afectats. De tota manera, continuem treballant virtualment i una bona forma de fer-ho és amb la realització de vídeos de tot tipus: de conscienciació, de producte, de col.laboració amb altres, de visites virtuals… tot allò que promocioni el nostre municipi, que és del que es tracta la feina de la Regidoria de Turisme.
 
Aquest any passat s’ha acabat de realitzar el Banc d’imatges del municipi, mitjançant el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
Ara ja estem gestionant fer material gràfic promocional de diferents tipus: postals, díptics i tríptics, material de promoció.
També estem molt actius en les xarxes socials de facebook i instagram, a ón diàriament hi compartim imatges del nostre municipi.
 
Darrerament hem signat un acord de col.laboració turística amb en
Marc Claramunt Sastre
, un jove creixellenc que va començar navegant en vela lleugera i que el seu somni era el de realitzar una Vendee Globe.
 
En Marc participarà enguany en la minitransat 2021. La Minitransat és una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres.
Aquest jove creixellenc (a la imatge amb la regidora de Turisme Silvia Farrero) ha format part de l’equip tècnic de Didac Costa per a la preparacio de la Vedee Globe 2020.
Per aquest motiu, des de l'àrea de turisme de l'ajuntament de Creixell volem col.laborar amb ell i que la marca turística de Creixell arribi i es promocioni a nivell mundial.

Accions del document