L'ASSOCIACIÓ CREIXELLENCA "HAPPY DANCE" SEGUEIX AMB LES CLASSES DE ZUMBA AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL TOTS ELS DILLUNS, DIMECRES I DIJOUS DE 20H. A 21H.

L'associació HAPPY DANCE de Creixell continua amb les classes de Zumba, amb el suport de l'àrea d'esports de l'ajuntament creixellenc. Aquesta activitat es realitza tots els DILLUNS, DIMECRES i DIJOUS de 20h. a 21h. al CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL. També podeu demanar més informació al teléfon 607 16 73 46.

Thursday 17 February 2022

ÀREA D'ESPORTS
 
L'ASSOCIACIÓ CREIXELLENCA "HAPPY DANCE" SEGUEIX AMB LES CLASSES DE ZUMBA AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL TOTS ELS DILLUNS, DIMECRES I DIJOUS DE 20H. A 21H.
 
L'associació HAPPY DANCE de Creixell continua amb les classes de Zumba, que realitza amb la professora SILVIA i el suport de l'àrea d'esports de l'ajuntament creixellenc.
Les persones interessades en participar a les classes de ZUMBA i en les activitats d'aquesta associació, es poden adreçar tots els DILLUNS, DIMECRES i DIJOUS de 20h. a 21h. al CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL.
També podeu demanar més informació al teléfon 607 16 73 46.
 
Què és la zumba?
 
La Zumba és un programa d´exercicis que combina música llatina i internacional amb moviments de ball. Les rutines de Zumba incorporen l'entrenament per intervals on s'alternen ritmes ràpids i lents per ajudar a millorar l'estat cardiovascular.
 
Es tracta d'una disciplina esportiva que s'imparteix en classes dirigides on es realitzen exercicis aeròbics al ritme de música llatina (merenga, samba, reggaeton, cúmbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l'estat d'ànim dels esportistes.
 

Accions del document