L'ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE CELEBRA UNA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA A CREIXELL

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre Campings Tarragona ha celebrat el dimecres 18 de maig de 2023 una Assemblea General Extraordinària de tots els seus associats al Càmping Gavina Village de Creixell.

Thursday 18 May 2023

L'ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L'EBRE CELEBRA UNA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA A CREIXELL
 
L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre Campings Tarragona va celebrar aquest dimecres 18 de maig de 2023 una Assemblea General Extraordinària de tots els seus associats al Càmping Gavina Village de Creixell.
 
La Sra. Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre va posar en valor la trajectòria del sector del càmping al nostre territori. Aquesta associació compta amb 54 càmpings adherits de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre que ofereixen més de 66.000 places.
 
Durant el matí es va fer una sessió tècnica sobre Intel·ligència Artificial al sector del turisme, que va resultar molt interessant per a tots els assistents.
També va tenir lloc una visita guiada per les instal·lacions del Càmping Gavina Village i posteriorment el còctel i el dinar.
 
L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Creixell Sr. Jordi Llopart, que va donar la benvinguda a Creixell a tots els presents i també amb la regidora de turisme de Creixell Sra. Silvia Farrero.
També van assistir a la jornada el Sr. Àngel Xifré, delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i el Sr. Santiago Castellà, subdelegat del Govern d’Espanya a Tarragona.
 
Per part del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural hi va assistir la Sra. Marta Farrero, directora d’aquest organisme.
El Sr. Joan Roca i el Sr. Jorge Daniels, propietaris del Camping Gavina (official) i el seu director Sr. Pere Bertomeu, amfitrions de l'esdeveniment, van assistir a l'Assemblea així com també els directors de la resta dels càmpings que tenim a Creixell Capfun - Camping L'Alba Camping Sirena Dorada i Creixell Camping & Family Resort.
 

Accions del document