LECTURA DEL MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES 2019.

L'acte ha tingut lloc aquest dilluns 25 de Novembre davant de la Casa de la Vila.

Monday 25 November 2019

Aquest migdia ha tingut lloc davant de la Casa de la Vila la lectura del Manifest institucional 25N del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019. La lectura l'ha fet la regidora de la secretaria de la dona i igualtat Chelo Picon Gomis. A l'acte hi han assistit també diferents regidors de la Corporació Municipal, representants del col-lectiu creixellenc Papallones Liles que també han dit unes paraules reivindicatives i veins i veïnes de la nostra Vila. El manifest d'enguany posa de relleu les violències sexuals.

El 25N és un dia per denunciar les violències que s'exerceixen sobre les dones, però no només durant la diada reivindicativa si més no durant tot l'any.

Ha estat un acte breu que tanca les diferents activitats que hi han hagut a Creixell durant el cap de setmana amb motiu del 25N. És un acte de sensibilització per seguir treballant conjuntament i coordinada amb la implicació de la ciutadania, els agents socials i les administracions en l'erradicació de totes les violències masclistes, la reparació de les supervivents i les que han estat assassinades. #creixell #25N

Accions del document