LES FESTES DE NADAL 2020 A CREIXELL EN TEMPS DE LA COVID-19

Per la regidora de Festes Pili Romero

Wednesday 11 November 2020

SOBRE ELS ACTES I FESTES DE NADAL 2020 EN TEMPS DE LA COVID19 A CREIXELL

PILI ROMERO - REGIDORA DELEGADA DE FESTES
AJUNTAMENT DE CREIXELL

M’agradaria començar aquest escrit d’una altra manera, posant a l’abast de tothom la programació d’actes i festes d’aquel Nadal 2020.

Però per desgràcia no serà així, desafortunadament estem patint una situació que mai podríem haver-nos imaginat.
De ben segur que tot això passarà molt aviat i d’aquesta situació haurem après a estimar-nos més i millor.
I quan tot això passi, què?. Després de tot això segur que sabrem valorar més les petites coses a les que abans no donàvem importància i que ara les trobem tant a faltar.
Aquest any el Nadal no serà com altres anys, però això no vol dir que no el puguem gaudir de forma especial. El més important és estar amb els nostres éssers estimats, amb salut i esperança.

Per molts no serà així ni serà fàcil. Per això demanaria solidaritat i comprensió per a totes les persones que aquestes festes seran molt tristes i complicades.
Creixell il·luminarà els carrers amb llums de colors, per que l’esperit del Nadal ens acompanyi a tots plegats. Per donar llum a les nostres vides i il·luminar les nostres esperances.
És per això que m’agradaria que tothom col·laborés aquest any a guarnir les nostres finestres de llum, de molta llum. Així des del cel, totes les persones que per desgràcia ens han deixat, observin les llums que nosaltres enguany dediquem a tots ells i per les persones que estant lluitant en tots els hospitals. Per tots ells una llum de germanor i d’amor.

Un any en que poques festes hem pogut fer i bona part de la partida pressupostària ha anat destinada a ajudes socials i al comerç, com té que ser, lo primer és lo primer i la prioritat sempre són les persones.
De tots els actes festius, tindrem el concurs de pessebres, guarniment de façanes i aparadors i aquest any també d’arbres nadalencs, sempre amb totes les mesures de seguretat.
Per a la nostra mainada també no oblidar l’esperit nadalenc. Tindrem una bústia de recollida de cartes per els nostres Reis Mags de l’Orient, on el Patge Reial recollirà amb molta il·lusió les cartes per a lliurar-les a les seves Majestats.

L’encant de la nit més màgica de l’any aquí a Creixell enguany no es perdrà.
Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, de forma diferent però no menys especial, faran el seu recorregut per tot el municipi, poble i urbanitzacions; ja us anirem informant del recorregut i dels horaris.

Els millors regals no es poden embolicar. Que el millor regal sigui el temps que dediques als teus.
Hi ha dies grisos, hi ha dies plens de fúria, hi ha dies plens de llàgrimes. Però també hi ha dies plens d’amor que ens donen coratge per seguir endavant.

Us animo a gaudir del Nadal, fent el pessebre, guarnint l’arbre, posant llum a les nostres cases, pisos, fer la carta als Reis.... Regalem carinyo i ajudem al qui no pot.
I proposo un brindis pels qui no hi són, pels qui no hi poder ser i pels qui no els deixen ser-hi. Un brindis per aquells que no defalleixen tot i els entrebancs, i també pels que es trenquen i desprès es recomponen ells mateixos malgrat tot el que està passant.

Un brindis per tota la bona gent de Creixell!!.
El meu desig per tots vosaltres és que no perdeu mai l’esperança i que el Nadal sigui un motiu per recuperar tothom l’il-lusió.

Gaudim del Nadal!!!

Pili Romero
Regidora delegada de Festes

Ajuntament de Creixell

Accions del document