LLega700 ÉS L'ENTITAT ENCARREGADA QUE TREBALLA CONJUNTAMENT AMB ELS OPERADORS DE TELEFONIA PER GARANTIR SOLUCIONS DAVANT LES POSSIBLES INCIDÈNCIES O INTERFERÈNCIES.

Llega700 és l’entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació a la TDT per les emissions de la tecnologia mòbil 4G i 5G a les bandes de 700 i 800 MHz. També és l’entitat encarregada de garantir la compatibilitat d’aquest servei amb la TDT.

Monday 15 April 2024

🖥 TDT -TV- TELEFONIA | Davant d'algunes queixes rebudes i expressades també a les xarxes socials per veïnes i veïns de la Vila, ens plau informar·vos novament i reiterar·vos les qüestions següents:👇

✅ Llega700 és l’entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació a la TDT per les emissions de la tecnologia mòbil 4G i 5G a les bandes de 700 i 800 MHz. També és l’entitat encarregada de garantir la compatibilitat d’aquest servei amb la TDT.

📱Els serveis mòbils de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 800 i 700 MHz, respectivament, dels principals operadors mòbils que presten serveis al territori nacional, es troben disponibles a Creixell o ho estaran en dates properes. LLega700 és l'entitat encarregada que treballa conjuntament amb els operadors per garantir solucions davant de les possibles incidències o interferències.

✅ Els principals afectats seran habitatges o edificis propers a les estacions de telefonia mòbil que vegin els canals de la TDT mitjançant una antena. D'altra banda, també hi influirà l'orientació de l'antena o el tipus d'instal·lació de recepció de televisió de què es disposi. El desplegament de serveis mòbils no afectaria totes aquelles persones que rebin el senyal de televisió a través de cable/fibra òptica, satèl·lit o Internet.

📢 Si detecteu qualsevol afectació podeu posar-vos en contacte directe amb Llega700 a través del telèfon gratuït ☎️900 833 999 (de dilluns a dissabte de 9:00 a 22:00) o a través del formulari de contacte habilitat a la seva web.

ℹ️ S'informa que el 30-04-2024 finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G.📣📣

#creixell #ServeisCreixell 

Accions del document