L'OBRA DE TEATRE "CREMA CREMADA" ARRIBA AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL

El dissabte 12 de juny a les 19 h., al Casal Municipal de Creixell començarà de nou el cicle anual de teatre amb l'obra CREMA CREAMADA del grup altafullenc TREATERÀPIA. Després de diverses cancel·lacions a causa de la pandèmia, finalment podrem acollir a Creixell la nova comèdia escrita i dirgida per Joan M. Vidal , CREMA CREMADA.

Tuesday 01 June 2021

Crema Cremada és una comèdia nova «amb un clar missatge de rerefons que vol fer reflexionar l’espectador sobre la societat en què vivim», en paraules del mateix autor, director i actor. El fil conductor rau en una família molt normal, el dia a dia de la qual es veu trasbalsat per l’ascens de categoria laboral de la mare. És entorn d’aquest canvi que gira tot l’entramat de personatges i de fets, des d’una visió molt còmica. L’obra manté un ritme trepidant «que fa riure molt, però també amb un missatge clar al final, que farà pensar els espectadors», assegura Vidal. 

L'entrada és gratuïta prèvia inscripció als telèfons 977138272 / 977803400 / WhatsApp 607871054 / bibliocreixell@gmail.com

Accions del document