L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL RECUPERA LA CITA PRÈVIA PER A L'ATENCIÓ PRESENCIAL

A partir del proper dilluns dia 24 de gener de 2022 tornarem a obrir les portes de les oficines municipals de l'ajuntament de Creixell a la ciutadania però amb CITA PRÈVIA.

Thursday 20 January 2022

L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL SEGUEIX AMB L'ATENCIÓ PRESENCIAL PERÒ MITJANÇANT LA CITA PRÈVIA A PARTIR DEL PROPER DILLUNS 24 DE GENER DE 2022
 
Atesa l'actual situació de la pandèmia de la #covid19 a casa nostra i tenint en compte que augmenten dia a dia la incidència acumulada, el risc de brot i els contagis, és per això que a partir del proper dilluns dia 24 de gener de 2022 tornarem a obrir les portes de les oficines municipals de l'ajuntament de Creixell a la ciutadania però amb CITA PRÈVIA.
En aquesta situació, l'atenció al públic presencial, es farà amb el mecanisme de CITA PRÈVIA, obligatòria per aquells tràmits que, per la seva naturalesa, han de ser presencials. Per la resta de tràmits, podeu dirigir-vos a www.creixell.cat Seu electrònica, tràmits on line.
En l'atenció presencial, caldrà respectar les mesures de seguretat necessàries per tal de garantir el distanciament social i l'aforament.
Per poder obtenir aquesta CITA PRÈVIA cal que truqueu al teléfon 977 80 02 02 de les 9:00 a 14:00h de dilluns a divendres.
MESURES DE PREVENCIÓ DELS CIUTADANS
Per accedir a les oficines municipals de la Casa de la Vila, caldrà posar-se mascareta i utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà a disposició del públic. Respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones. Atendre les indicacions del personal municipal respecte al límit de l'aforament. Els acompanyants esperaran fora, només hi accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.
Moltes gràcies.
Podeu accedir a la seu electrònica de l'ajuntament de Creixell a través de l'enllaç següent:👇👇
No hi ha cap descripció de foto disponible.
 
 
 
 

Accions del document