L'OFICINA DE CAIXABANK DE CREIXELL TANCARÀ DURANT TRES SETMANES AL MES D'AGOST DE 2021

L'alcalde Jordi Llopart i el regidor Jaime Serret, s'han reunit amb responsables d'aquesta entitat per evitar el tancament però les gestions realitzades han estat infructuoses.

Tuesday 20 July 2021

ALCALDIA I ÀREA DE COMERÇ AJUNTAMENT DE CREIXELL
 
En nom de tot l’equip de govern de la Corporació Municipal de l’ajuntament de Creixell i des de l'àrea de comerç, el passat 13 de juliol de 2021 vam adreçar a la directora de l’oficina 1438 de CAIXABANK a Creixell, la carta que acompanya aquest escrit.
A la carta palesàvem la nostra preocupació i insatisfacció amb el fet que aquesta oficina bancària de Creixell, tingués previst tancar al públic per vacances durant 3 setmanes el proper mes d’agost.
Nombrosos veïns, empresaris i associacions del municipi ens han fet arribar les seves queixes per aquest fet. En aquests mesos d’estiu, a totes elles i ells se’ls hi fa més necessari que mai el servei d’aquesta oficina, ja sigui per fer transferències, canvi de monedes o per a qualsevol altre servei financer.
Des de l’ajuntament som conscients que CAIXABANK és una empresa privada i pren les seves pròpies decisions d’acord amb els seus interessos. No obstant, des de l’ajuntament de Creixell, vetllem sempre per al bon funcionament del comerç i dels serveis del nostre municipi en general i dels seus veïns i veïnes.
Per tot això, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart i el regidor de comerç Jaime Serret, es van reunir el dijous 15 de juliol de 2021 amb la directora de la sucursal de CAIXABANK a Creixell i amb la seva cap d’àrea per tal de poder tractar aquest tema.
En aquesta reunió ens van confirmar que CAIXABANK de Creixell tè previst tancar la seva oficina de Creixell durant 3 setmanes a partir del 9 d’agost.
Per part de l’ajuntament els hi vam exposar que durant el mesos de juliol i principalment a l’agost, Creixell multiplica per 10 la seva població flotant i per això les empreses i comerços de la Vila necessiten molt més els serveis d’aquesta entitat.
Però malgrat les nostres argumentacions exposades, la resposta que vam obtenir per part de les representants de CAIXABANK va ser del tot decebedora. Vam sortir certament molestos atès que per part de CAIXABANK no es va atendre la nostra petició de reconsiderar el tancament de la sucursal de Creixell durant 3 setmanes al mes d’agost proper i que malauradament, es farà efectiu amb els inconvenients que això suposarà per als nostres vilatans.
EQUIP DE GOVERN DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DE CREIXELL

Accions del document