L'OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS ORGANITZA UNA JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 27 de maig de 2021 de les 9.45 a les 14.30h en format virtual i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès. La jornada és gratuïta i les inscripcions es realitzen a través del web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org

Friday 14 May 2021

L'OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS ORGANITZA UNA JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE

Per vuitè any consecutiu des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès s’ha organitzat la jornada tècnica de salut jove. La jornada porta per nom “UNA ONADA D’EMOCIONS. Eines i estratègies per a treballar la salut amb joves”. Una jornada que farà especial incidència en la salut emocional dels joves, en una situació actual com la que estem vivint.

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 27 de maig, de les 9.45 a les 14.30h en format virtual i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès (una finestreta d’atenció a les persones joves gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona).

La jornada va adreçada a persones tècniques, monitors/es, professionals de l’àmbit de l’educació, sociosanitari i del món social i/o altres persones que treballin amb joves; i té l’objectiu de dotar de recursos específics als i les professionals que estan en contacte amb persones joves.

La jornada és gratuïta i tindrà lloc en format en línia.

Les inscripcions es realitzen a través del web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org Si teniu dubtes o qüestions us podeu posar en contacte a salut.tarragones@oficinajove.cat o trucar a Oficina Jove del Tarragonès 977251873.

Tota la informació en aquest enllaç

Accions del document