MÉS DE 9.000 PERSONES VISITEN EL IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL 2023

S’ha celebrat al nucli històric creixellenc durant tot el cap de setmana del 8 i 9 d'abril de 2023.

Thursday 13 April 2023

Més de 9.000 persones han visitat el IX MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL, que s’ha celebrat al nucli històric creixellenc durant tot el cap de setmana.
Després de tres anys d'absència obligada d’aquesta Fira per la pandèmia, en l’edició d’aquest any la Medieval ha recuperat el 100 per cent de les activitats, se n'han promogut de noves d'ambientació medieval i ha augmentat amb escreix l’afluència de visitants en relació a la darrera edició. Durant dos dies Creixell s'ha retrobat amb els seus orígens medievals. S’ha convertit un any més en el punt de trobada de visitants, estiuejants i gent del territori que també ha participat molt activament de les activitats programades per aquest esdeveniment des de la Casa de la Vila.
Una de les novetats d'aquesta fira han estat els nous espectacles de carrer coordinats molt encertadament pel creixellenc Sergi Clofent. Des d'un taller de circ a un Bufó Xanquer o un grup de música Medieval.També hem tingut un servei de Canguratge promogut per l'àrea d'igualtat de l'ajuntament.
La regidora de turisme Silvia Farrero s'ha mostrat molt satisfeta amb el resultat del IX Mercat Medieval. Farrero destaca l'augment considerable de l'afluència de visitants en relació a la darrera edició, així com el gran nombre de persones que han aprofitat la visita a la fira per visitar també la Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell i tot el nucli històric de la Vila.
Finalment, volem fer un agraïment molt especial a totes les persones i empreses que han fet possible que aquest IX Mercat Medieval hagi estat tot un éxit. Destaquem especialment també l'esforç de les persones voluntàries de les associacions i entitats de Creixell que hi han col.laborat.
Moltes gràcies a tothom.

Accions del document