MOLT BONA ACOLLIDA DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'LA CERVESA DE LA HIGHSMITH' A LA BIBLIOCREIXELL

EL PASSAT DIVENDRES VAM REBRE LA VISITA DE TRES DE LES ESCRIPTORES D'AQUEST RECULL DE RELATS :RAQUEL GÁMEZ-SERRANO, MONTSE SANJUAN I SUSANNA HERNÁNDEZ, QUE ENS VAN ENDINSAR EN EL MÓN DE LA NOVEL.LA NEGRA O DE SUSPENS.

Thursday 03 February 2022

L'activitat literària a la nostra Biblioteca Municipal va recuperant-se amb el suport dels nostres usuaris i ussàries. Aquesta vegada ens han acompanyat les escriptores de novel.la negra, Raquel Gámez-Serrano, Montse Sanjuan i Susana Hernández. Ens han presentat el llibre 'La Cervesa de la Highsmith', una antologia de vuit relats de suspens, escrits per vuit dones "negrotes", com elles mateixes s'anomenen que conformen l'actual panorama d'aquest tipus de novela en llengua catalana. Aquesta edició a càrrec de Pagès editor, neix com a mostra de reconeixement a l'escriptora nordamerica Patricia Highsmith, autora de novel.les com la coneguda 'Estranys en un tren' o creadora del personatge Tom Ripley, amb motiu del centenari del seu naixement el passat 19 de gener de2021. A part de les tres escriptores que es van encarregar de la presentació a Creixell de la seva obra, conformen el conjut de relats les escritores Margarida Aritzeta, Anna M. Villalonga, Núria Cadenes, Esperança Camps i Marta Alòs. 

Cal que els lectors, bibliotecaris i llibreters apostem per aquest talent de país i donem a conèixer les seves novel.les, relats i contes que ens fan esgarrifar en llengua catalana i que res tenen que envejar d'altres obres que ens arriben de països més al nord.

Moltes gràcies a tots el assistents a l'acte.

Accions del document