MOLT BONA ACOLLIDA DEL CANICROSS CREIXELL 2021

EL PASSAT DIUMENGE 28 DE NOVEMBRE VA TENIR LLOC UNA NOVA EDICIÓ DEL CANICROSS CREIXELL, DINS EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CANICRÒS POPULAR.

Friday 03 December 2021

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, el diumenge passat va tenir lloc la Cursa Canicross Creixell a la zona verda del Racó del Cèsar de Creixell. Hi van participar més de 80 corredors amb les seves mascotes seguint la normativa establerta per aquest esport, que poc a poc va tenint més adeptes. El canicròs popular està tenit una molt bona acollida, ja que moltes persones acostumen a fer esport amb el seu gos i les curses són un moment de trobada amb altres companys i companyes. Com a novetat, aquest any s'ha fet una prova especial infantil per als més joves que comencen a córrer amb les seves mascotes i que també ha tingut molt bona acollida.

Des de l'Ajuntament de Creixell volem donar les gràcies als sponsors i empreses col·laboradores que any rere any confien en nosaltres, als participants inscrits a la cursa i en especial a totes les persones voluntàries que gràcies a elles es poden dur a terme esdevenoments esportius com aquets en el nostre municipi.

Accions del document