MOLT BONA ACOLLIDA DEL CLUB DE LECTURA CREIXELL.CRIMS

LA PRIMERA SESSIÓ D'AQUEST NOU CLUB DE LECTURA ES VA CELEBRAR EL DIJOUS 12 DE GENER A LA BIBLIOCREIXELL

Friday 13 January 2023

La Bibliocreixell estrena un nou club de lectura per apropar els lectors al gènere criminal i conèixer les diferents tradicions d'aquesta  literatura. La conductora del club és l'escriptora Raquel Gámez-Serrano i l'obra que ha iniciat el cicle de novel·les és 'Estudi en escarlata' d'Arthur Conan Doyle. Es va fer la proposta d'aquesta obra en concret per ser la primera novel·la on apareix el detectiu Sherlock Holmes i on s'explica l'inici de la  relació amb  el seu inseparable amic Watson.

La Raquel ens va parlar de l'origen de la novel·la criminal, de Conan Doyle, de Sherlock Holmes, de Poe, dels detectiu i detectives victorians, de la Revolució Industrial i de la Golden Age. Vam tenir una conversa molt agradable i enriquidora sobre 'Estudi en escarlata'  i vam acabar prenent un cafè o un tè per posar fi a la vetllada literària.

Us esperem a la propera sessió del mes de febrer on conversarem sobre l'obra 'Collita roja' de Dashiell Hammet i endinsar-nos a la corrent americana del gènere negre.

Podeu apuntar-vos al Club de lectura Creixell.Crims a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, tel. 977803400 o per whatsApp 607871054

Us hi esperem !

Accions del document