NOVA ALERTA DE PRODUCTES COSMÉTICS, PRODUCTES DE CURA PERSONAL I BIOCIDES

Diversos productes cosmètics comercialitzats per PARFUMS CODIBEL, SL de Viladecans, bàsicament aigües de colònia i perfums, han estat retirats del mercat per incomplir la normativa europea.

Friday 21 April 2023

Segons el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, alguns han estat fabricats en instal·lacions que no compleixen els requisits establerts per a la fabricació de productes cosmètics, estan incorrectament etiquetats i/o contenen substàncies prohibides en productes cosmètics. Així mateix, no hi ha constància que aquests productes hagin estat comunicats al Portal Europeu de Productes Cosmètics (CPNP).

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha ordenat a l’empresa PARFUMS CODIBEL SL que cessi la comercialització i retiri del mercat totes les unitats dels productes cosmètics que incompleixen la normativa i que són una setantena.

Podeu accedir al contingut d’aquesta alerta, i al d’altres que s’han difós sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, des de l’enllaç SEGÜENT::

Accions del document