NOVES SESSIONS DEL PROGRAMA CREIXELL FENT SALUT "MARXA AQUÀTICA" A LA PLATJA DE CREIXELL

UN ALTRE ESTIU ES DUEN A TERME LES SESSIONS DE MARXA AQUÀTICA DINS EL PROGRAMA CREIXELL FENT SALUT, IMPULSAT PER LA REGIDORIA D'ESPORTS DEL NOSTRE AJUNTAMENT.

Wednesday 03 August 2022

Tots els dimarts, des del mes de juny, de 8:30 a 10 H. tenen lloc a la platja de Creixell, davant del camping Gavina, les sessions de Marxa Aquàtica. Aquest nou esport, que de cada dia té més adeptes pels seus beneficis i caràcter lúdic, està adreçat a totes les persones de qualsevol edat que vulguin fer esport en un medi aquàtic i gaudir del nostre meravellós entorn natural.

Les classes, organitzades per la regidoria d'esports, s'enmarquen dins el programa CREIXELL FENT SALUT, juntament amb les rutes programades de diferents nivells pel nostre terme municipal. Aquestes sessions s'ofereixen a la ciutadania de forma gratuïta i amb una assegurança individual per a cada sessió, ja que comptem amb la col·laboració altruista del veí de Creixell Pere Vivancos "Kepa", monitor titulat de Marxa Aquàtica que cada dimarts ens transmet la seva passió per l'esport com una font de salut que pot practicar tothom.

Totes les persones que us volgueu apuntar ho podeu fer trucant al tel. 607871054 o enviant un correu electrònic a bibliocreixell@gmail.com.

Accions del document