OBERTURA DE L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL MITJANÇANT CITA PRÈVIA

A PARTIR DEL DILLUNS 1 DE JUNY DE 2020 ES FARÀ ATENCIÓ PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA

Thursday 28 May 2020

 

El #desconfinament avança i ens hem d'anar adaptant a la nova normalitat.

És per això que el dilluns dia 1 de juny de 2020 tornarem a obrir les portes de l'ajuntament a la ciutadania i finalitzarem aquesta etapa que alterna el teletreball i les tasques presencials.

En aquesta fase 2 de la desescalada del confinament, l'atenció al públic presencial, es farà amb el mecanisme de CITA PRÈVIA, obligatòria per aquells tràmits que, per la seva naturalesa, han de ser presencials. Per la resta de tràmits, podeu dirigir-vos a www.creixell.cat Seu electrònica, tràmits on line.

En l'atenció presencial, caldrà respectar les mesures de seguretat necessàries per tal de garantir el distanciament social i l'aforament.

Per poder obtenir aquesta CITA PRÈVIA cal que truqueu al teléfon 977 80 02 02 de les 9:00 a 14:00h de dilluns a divendres.

MESURES DE PREVENCIÓ DELS CIUTADANS

Per accedir a les oficines municipals de la Casa de la Vila, caldrà posar-se mascareta i utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà a disposició del públic. Respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones. Atendre les indicacions del personal municipal respecte al límit de l'aforament. Els acompanyants esperaran fora, només hi accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.

Accions del document