OBERTURA DEL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AQUEST PROPER DIUMENGE 5 DE JULIOL DE 2020

Hi ha un CANVI D'UBICACIÓ amb la finalitat de reduir les molésties al veïnat al màxim i per tal de garantir les distàncies mínimes entre les parades i els clients.

Monday 29 June 2020

OBERTURA DEL MERCADET SETMANAL DE CREIXELL AQUEST PROPER DIUMENGE 5 DE JULIOL DE 2020
 
Després de més de 100 dies tancat, Creixell recuperarà aquest proper DIUMENGE 5 DE JULIOL, el seu MERCADET SETMANAL dels diumenge al matí i ho farà amb les parades habituals d’alimentació i productes frescos, roba, calçat i estris de la llar.
 
L’Ajuntament de Creixell ha estat molt estricte amb les normes de seguretat i de distanciament social i s’han pres les mesures necessàries per tal que el mercadet es pugui celebrar de nou amb totes les garanties amb la finalitat d'evitar riscos innecessaris.
 
També s'han tingut en compte les molésties que l'antiga ubicació del Mercadet ocasionava als veïns i veïnes de la rambla de les Moreres
 
Per la qual cosa hi ha un CANVI D'UBICACIÓ amb la finalitat de reduir les molésties al veïnat al màxim i per tal de garantir les distàncies mínimes entre les parades i els clients.
 
Aquesta nova ubicació serà als carrers que són paral.lels a l'antiga ubicació de la rambla de les Moreres.
 
A partir d'ara, el MERCADET SETMANAL DE CREIXELL es farà als carrers següents:
 
AVINGUDA DE L'ESTATUT
PLAÇA LLUÍS COMPANYS
AVINGUDA DE LA CONSTITUCIÓ
 
L'horari serà els diumenges al matí de les 09:00h. a les 13:30h.
 
L'equip de govern municipal encapçalat per l'alcalde de Creixell Jordi Llopart volen recordar i agrair a la vegada a tots els creixellencs, creixellenques i visitants, la responsabilitat de tots plegats de complir amb les mesures de distanciament, usar correctament la mascareta i rentat de mans sovint, actituts aquestes ques són pròpies d'un poble solidari i respectuós.
 
#creixell
 

Accions del document