PARAULES D'AGRAÏMENT DE L'ALCALDE DE CREIXELL SR. JORDI LLOPART I SENENT

Amb motiu de la finalització de la Festa Major de Sant Jaume i de les activitats del mes d'agost a Creixell

Tuesday 23 August 2022

Benvolguts creixellencs i creixellenques:
 
Aquest passat cap de setmana s'han acabat tot un seguit d’activitats programades des de l’ajuntament de Creixell i que van començar el passat15 de juliol. Val a dir que totes elles han estat un èxit d’assistència de públic. Hem aconseguit el que preteníem i que no era altra cosa que la gent sortís de casa, que participés, que disfrutés i que ho celebrés.
 
Si bé és cert que no sempre es fan les coses a gust de tothom, no és menys cert que en la varietat està el gust, ja que lo que es volia era això precisament: varietat d’actes per a tothom.
I em sembla que això ho hem aconseguit abastament. Entre els actes de la Festa Major, els previs i els propis, i les activitats previstes per al mes d’agost, hem aconseguit dinamitzar el primer estiu viscut amb més o menys normalitat després de dos anys i escaig de força restriccions a causa de la pandèmia de la covid 19.
 
Vull agrair a totes les persones que han col·laborat en totes aquestes activitats: el personal de la brigada municipal de serveis, personal administratiu de l’Ajuntament, Policia Local i voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell.
 
També és molt d’agrair la feina feta pels regidors i regidores delegats de les àrees municipals de Cultura, Esports, Serveis, Festes i Turisme. També l'agraiment a totes les associacions creixellenques, els veïns, veïnes, visitants i turistes que han participat i col·laborat en les diferents activitats..
 
Al cap i a la fi, després de quasi 3 anys complicats, estava clar que totes i tots teníem moltes ganes de gaudir de la vida i de la festa a les places i carrers de la nostra Vila, per això moltes felicitats a tothom!!.
Malgrat que també tinc que ressaltar els actes incívics i vandàlics propiciats per una minoria, que amb actituds del tot incíviques i menyspreables, i per determinats mitjans, van pretendre embrutar lo que es una Festa Major del nostre poble i unes festes i activitats d’estiu d’un poble turístic com Creixell.
 
Moltes gràcies a tothom.
 
Jordi Llopart i Senent.
Alcalde de Creixell
 

Accions del document