PER INICIATIVA MUNICIPAL, CREIXELL POSA EN MARXA EL TRENET TURÍSTIC DE L'ESTIU DES DEL 29 DE JUNY FINS A L'1 DE SETEMBRE DE 2024

El Trenet Turístic estarà en funcionament des del dia 29 de juny fins a l’1 de setembre de 2024, ambdós inclosos. Farà el recorregut d'anada i tornada des de la Rambla de les Moreres fins al Càmping Gavina. El preu del tiquet és d'1 euro el viatge.

Friday 14 June 2024

PER INICIATIVA MUNICIPAL, CREIXELL POSA EN MARXA EL TRENET TURÍSTIC DE L'ESTIU DEL 29 DE JUNY A L'1 DE SETEMBRE DE 2024

 

A partir de la iniciativa municipal de l’Ajuntament de Creixell, s’ha contractat un trenet turístic per aquest estiu. Els comerciants i empreses del municipi  hi podran col·laborar mitjançant la contractació de publicitat estàtica al trenet i directament amb l’empresa concessionària.

S’ha licitat el servei i tindrem el trenet turístic durant dos anys i prorrogable amb dos anys mes. El servei serà realitzat per l’Empresa ILERTREN de Lleida.

Estarà en funcionament des del dia 29 de juny fins a l’1 de setembre de 2024, ambdós inclosos.

En breu publicarem uns tríptics amb informació sobre les parades i el recorregut. Us adjuntem a aquest post els recorreguts d’anada i tornada que farà el trenet. La sortida serà a la Rambla de les Moreres i l’arribada al costat del Càmping Gavina.

Les dades de funcionament del trenet turístic de Creixell seran de dimarts a diumenge en horari de 11h a 14h i de 17h a 21h. El dilluns no hi haurà servei.

Des de l'ajuntament de Creixell, esperem poder tenir una bona rebuda per part de tothom d'aquest nou servei que ara hem implementat.

El trenet turístic de Creixell farà el recorregut des del poble fins la platja i de la platja fins el poble.

Amb els preus del combustible pots deixar el cotxe a casa!.

Tiquet 1 euro el viatge.

 

El preu del tiquet serà el mateix per a qualsevol recorregut i serà vàlid únicament per un trajecte.

 

 

AQUEST ESTIU A LA PLATJA DE CREIXELL VINE EN TRANSPORT PÚBLIC!!.

Accions del document