POSADA EN FUNCIONAMENT DEL TRENET TURISTIC DE CREIXELL ESTIU 2024

Estarà en funcionament des del dissabte 29 de juny fins a l’1 de setembre de 2024, ambdós inclosos. L'alcaldessa i regidors de l'equip de govern van fer el vitge de prova.

Monday 01 July 2024

🚂TRENET TURÍSTIC | HORARI DEL TRENET AQUÍ     
 
Per iniciativa municipal, CREIXELL posa en marxa el Trenet Turístic de l'estiu, des del 29 DE JUNY FINS A L'1 DE SETEMBRE DE 2024.
✅A partir de la iniciativa municipal de l’Ajuntament de Creixell, s’ha contractat un trenet turístic per aquest estiu.
Tindrem el trenet turístic durant dos anys i prorrogable amb dos anys més. El servei serà realitzat per l’Empresa ILERTREN de Lleida, que ha estat l’única empresa que s’ha presentat al concurs de licitació.
📅 Estarà en funcionament des del dissabte 29 de juny fins a l’1 de setembre de 2024, ambdós inclosos. Aquest divendres al matí l'alcaldessa de Creixell, amb membres de l'equip de govern municipal, ha supervisat el trenet i han fet un petit recorregut inaugural de prova.
Hem editat uns tríptics amb informació sobre les parades i el recorregut que podreu recollir a Cal Cabaler i també als comerços i als càmpings de la Vila.
Les dates de funcionament del trenet turístic de Creixell seran de dimarts a diumenge en horari de 11h a 14h i de 17h a 21h. El dilluns no hi haurà servei.
➡️ Des de l'ajuntament de Creixell, esperem poder tenir una bona rebuda per part de tothom d'aquest nou servei que ara hem implementat.
El trenet turístic de Creixell farà el recorregut des del poble fins la platja i de la platja fins el poble.
Amb els preus del combustible pots deixar el cotxe a casa!.
Tiquet 1 euro el viatge.
El preu del tiquet serà el mateix per a qualsevol recorregut i serà vàlid únicament per un trajecte.
AQUEST ESTIU A LA PLATJA DE CREIXELL VINE EN TRANSPORT PÚBLIC ‼️

Accions del document