PRESA DE POSSESSIÓ DE 3 NOVES FUNCIONÀRIES DE CARRERA DESPRÉS DEL PROCÉS D'ESTABILITZACIÓ

El dimecres 10 d'abril de 2024, ha tingut lloc a la Casa de la Vila, l'acte de presa de possessió de 3 noves funcionàries de carrera de l'ajuntament de Creixell. L'acte ha comptat amb la participació de l'alcaldessa creixellenca Montserrat Muñoz Madueño i de la secretària accidental de la Corporació Municipal M. Gual,

Thursday 11 April 2024

🏤 FUNCIONÀRIES | Procés d'estabilització d'acord amb la Llei 22/ 2021 , de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.
✅ Aquest dimecres 10 d'abril de 2024, ha tingut lloc a la Casa de la Vila, l'acte de presa de possessió de 3 noves funcionàries de carrera de l'ajuntament de Creixell.
L'acte ha comptat amb la participació de l'alcaldessa creixellenca Montserrat Muñoz Madueño i de la secretària accidental de la Corporació Municipal M. Gual, així com de diversos membres de l'equip del Govern local.
Les 3 noves funcionàries de carrera de l'ajuntament creixellenc, la Montserrat, la Maribel i la Cristina, han près possessió del seu nou càrrec després de superar el procés selectiu que ha estabilitzat les seves places d'interinatge i laborals d'acord amb la normativa vigent.
✅ La finalitat del procés és la reducció del caràcter temporal en l'Administració Pública.
Els hi desitgem molta sort i molts d'èxits a totes tres en el seu servei als vilatans.

Accions del document