PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LOS CUENTOS QUE UN DÍA SOÑÉ" DE FRANCESC CUENCA

LA LLAR DE JUBILATS DE CREIXELL ACULL UNA NOVA PRESENTACIÓ DE L'OBRA DEL NOSTRE VEÍ FRANCESC CUENCA, A CÀRREC DE LA BIBLIOCREIXELL

Tuesday 12 April 2022

El passat divendres 8 d'abril per la tarda, la Llar de Jubilats de Creixell es va omplir de públic per fer costat al nostre autor local, Francesc Cuenca Espí, en la presentació del seu nou llibre "Los cuentos que un día soñé".

Es tracta d'un recull de sis contes on, com ens comenta el mateix autor, conviuen els seus records literaris d'infantesa amb la lectura dels contes d'Andersen o Grimm i les faules de Samaniego o les aventures de Verne i Salgari. Poc a poc, el Francesc va anar configurant aquest univers imaginatiu que ara plasma en aquesta antologia de contes per a totes les edats. A la trajectòria del Francesc s'hi afegeix els seu interès pels temes que han anat prenent força en la nostra societat més enllà de la seva infantesa, com l'ecologisme o la igualtat de gènere, presents també en alguns dels seus contes.

la presentació del llibre va anar a càrrec de la responsable de la Bibliocreixell, Maribel Pérez, que va recordar la primera presentació que ella mateixa va fer d'un llibre del Francesc, "Lazos de Sangre", l'any 2003 al Casal Municipal de Creixell. Desitgem que el nostre amic Francesc contiunuï creant i apropant-nos al món de la literatura.

Accions del document