PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA XERREM JUNTS-PARLAR I CONVIURE

El dilluns 4 d'abril de 2022 va tenir lloc a Cal Cabaler, Casa de Cultura Creixell, la presentació del programa XERREM JUNTS-PARLAR I CONVIURE, a càrrec de la regidora delegada de l'àrea Chelo Picon Gomis.

Tuesday 05 April 2022

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA XERREM JUNTS-PARLAR I CONVIURE
 
Avui dilluns a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell ha tingut lloc la presentació del programa XERREM JUNTS-PARLAR I CONVIURE, a càrrec de la regidora delegada de l'àrea Chelo Picon Gomis.
El projecte Xerrem Junts promou la creació d’espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català. A través d’aquesta iniciativa, persones que estan aprenent l’idioma es troben setmanalment amb persones voluntàries catalanoparlants per practicar la parla.
Què s’hi fa en aquests espais?
Immergir-se en el català mitjançant la conversa col·loquial. Durant les sessions, els assistents tenen ocasió de parlar força en català i rebre les ajudes que els calgui per part de les persones dinamitzadores per fer-ho amb eficàcia i correcció.
Quin tipus de destinataris atén?
Persones que viuen en zones amb baix nivell d’ús del català, que no accedeixen a l’educació formal per motius diversos o que hi accedeixen però necessiten entorns d’ús per practicar-lo.
El projecte XERREM JUNTS és una iniciativa promoguda per la CAL.
La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) és una organització autogestionada i arrelada al territori que treballa per fomentar l’ús social del català i afavorir la cohesió i la interculturalitat a través de la llengua.
Des de l’àrea de benestar i atenció social de l’ajuntament de Creixell es vol promoure a la nostra Vila un espai social de trobada i comunicació per acollir un grup de conversa en català.
A l’acte d’avui hi ha assistit diferents representants d’entitats locals, de l’escola Les Eres, la Bibliocreixell, la Llar de Jubilats, l’associació de Dones de Creixell, de Papallones Liles, de l’Espai de Cohesió del Consell Comarcal del Tarragonès i del PEL.
Les persones interessades en aquesta iniciativa poden informar.se a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell al teléfon 977 80 34 00
+ INFO:

Accions del document