PRESENTACIÓ I COL·LOQUI 'LA SIMBOLOGIA OCULTA RERE EL CAMPANAR DE JUJOL A CREIXELL' A CÀRREC DE L'ARQUITECTA MÒNICA SANS

El dissabte 21 de gener va tenir lloc a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell aquesta interessant xerrada

Monday 23 January 2023

Molt contents i satisfets de poder acollir a la Bibliocreixell aquesta nova interpretació de la simbologia del nostre campanar que ens va oferir l'arquitecta Mònica Sans. Fruit de les seves investigacions sobre el projecte del campanar de Jujol, de l'obra de l'arquitecte i de la seva vida i trets que el van fer indiscutiblement únic, sorgeix aquest nou estudi sobre els elements més caraterístics de l'obra de Jujol a Creixell i que ja ens identifiquen com a poble.

El nombrós públic assistent a la conferència va poder intercanviar opinions i aportacions amb la Mònica. Van ser garirebé dues hores d'immersió en una figura fonamental del patrimoni creixellenc.

Moltes gràcies Mònica per fer-nos mirar el campanar de forma diferent i apropar-nos a la figura de l'arquitecte Jujol, una personatge de la nostra història que com més el coneixes més t'interessa. Esperem poder veure ben aviat una publicació sobre la simbologia del campanar de Creixell, obra de l'arquitecte Jujol.

 

Accions del document