PRIMERA JORNADA DE SALUTI I ESPORT- INICIACIÓ A LA MARXA AQUÀTICA- A LA PLATJA DE CREIXELL

Durant els dies 13, 20 i 27 de juliol, de 8:30 a 10:00 es duran a terme unes jornades de SALUT I ESPORT per practicar i donar a conèixer la MARXA AQUÀTICA a la platja de Creixell.

Wednesday 14 July 2021

El passat dimarts 13 de juliol va tenir lloc la primera d'aquestes sessions. El grup de persones participants van poder conèixer i practicar la tècnica d'aquesta nova disciplina, la Marxa Aquàtica. És una activitat molt beneficiosa  que permet combinar un exercici apropiat per a tothom amb la diversió i la socialització en un endret natural incomparable, com la platja de Creixell.

La Marxa Aquàtica sorgeix al nord de França, a les platges de Normandia i Bretanya i consisteix a caminar pel litoral a una altura en què l’aigua arribi sota el diafragma. L’activitat té caràcter competitiu o social i es recomana com un complement perfecte del senderisme tradicional, ja que té l’objectiu del reforçament muscular i cardiovascular, i el treball en equip.

Les properes sessions seran els dies 20 i 27 de juliol de 2021 a les 8:30 a la platja de Creixell (davant del restaurant Gavina). Les persones interessades us podeu inscriure trucant al tel. 607871054. És una activitat gratuïta.

 

Accions del document