PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM SAGRAMENT I DEL PA BENEÏT-LA MINERVA DE CREIXELL 2023

Com una de les tradicions creixellenques més arrelades, aquest diumenge 17 de setembre de 2023 s'ha celebrat la Processó del Santíssim Sagrament i del Pa Beneït-La MInerva 2023 pels carrers del nostre poble.

Monday 18 September 2023

PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM SAGRAMENT DE CREIXELL 2023
✅️ Com una de les tradicions creixellenques més arrelades, aquest diumenge 17 de setembre de 2023 s'ha celebrat la Processó del Santíssim Sagrament pels carrers del nostre poble.
 
Els nens i nenes de Creixell, acompanyats de les autoritats municipals encapçalades per l'alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño i els membres de la Corporació Municipal de l'ajuntament, amb la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policia Local, han anat en processó des de la Casa de la Vila fins a l'esglèsia amb les coques del Pa Beneït.
 
S'ha fet l'anada tradicional a OFICI de la Processó del Pa Beneït, des de la Casa de la Vila fins a l'església de Sant Jaume. La Comitiva de les Autoritats Municipals amb els nens i nenes portants de les coques del Pa Beneït, el Seguici Popular format pel Ball de Diables de Creixell i els músics de la Cobla Ministrers Espremulls de Torredembarra.
Festa, emoció i tradició s'uneixen en una diada entranyable per a tots els creixellencs i els nostres visitants!
Moltes gràcies a totes les persones que ho han fet possible un any més.
 
El Ball de Diables de Creixell ha integrat el Seguici Popular.
Després de l"Ofici Solemne s'ha fet la Processó del Santíssim Sagrament pels carrers del nucli històric.
 
✔️ Compartim imatges del pas de la Processó del Santíssim Sagrament pels carrers del nostre municipi i les corresponents parades en els diversos altars que els creixellencs preparen amb autèntica devoció.
La Cobla de Ministrers Espremulls de Torredembarra ha acompanyat tot l'esdeveniment.
 
A l'acabar s'ha fet la tradicional Subhasta de la Coca del Goig, que s'ha adjudicat el veí Jaume Riambau per 260€. Els diners recaptats s'han donat a la Parròquia de Sant Jaume.

Accions del document