PROGRAMA "COM ET TROBES?" DE SUPORT A LA GENT GRAN DE CREIXELL

Thursday 31 January 2019

PROGRAMA "COM ET TROBES?" DE SUPORT A LA GENT GRAN DE CREIXELL. #creixell

Comunicació de la regidora Pili Romero Gracia, delegada de l'àrea de la gent gran de l'ajuntament de Creixell.

"Com a Regidora de l’àrea de Benestar Social d’aquest Ajuntament , vaig impulsar i posar en marxa el programa “Com et trobes?”, de suport i ajuda a la gent gran que viuen sols al nostre municipi. D’aquesta manera volem vetllar per la seguretat d’aquestes persones.

Aquest programa està basat en un seguiment telefònic, a tots els usuaris durant tots els dies laborables de l’any, per comprovar que es troben bé i així donar una major tranquilitat als mateixos, com a llurs familiars. Aquest servei és totalment gratuït.

Aquest servei està sent molt satisfactori per la gent que fa l’ús.

Vull recordar que si esteu interessats en aquest programa “Com et Trobes?”, us podeu adreçar personalment a l’Ajuntament, al carrer Esglesia, 3 i preguntar per la Sra. Cristina i si teniu algun dubte podeu trucar al telèfon 977800202.

A més a més, totes aquelles persones que estigueu interessades en el programa podran donar una còpia de les claus de casa seva a la Policia Local de Creixell, que les tindran dipositades sota la seva custòdia i responsabilitat, per si cal utilitzar-les en algun cas d’emergència o situació de risc.

D’acord amb el que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, cal que siguin les persones interessades en aquest programa, que vinguin directament a l’Ajuntament i ho sol.licitin amb una instància i el seu DNI.

Aprofito l’avinentesa per saludar-vos cordialment.
Pili Romero Gracia
Regidora de Gent Gran

Accions del document