PROGRAMA DE LES ACTIVITATS DE LA FIRA "CREIXELL, TERRA DE PIRATES"

La FIRA “CREIXELL, TERRA DE PIRATES” arribarà per primera vegada a Creixell els propers diez 13, 14 i 15 d’agost de 2022.

Thursday 04 August 2022

 

DESCARREGUEU-VOS EL PROGRAMA D'ACTIVITATS AQUÍ

La FIRA “CREIXELL, TERRA DE PIRATES” arribarà per primera vegada a Creixell els propers diez 13, 14 i 15 d’agost de 2022.

Es realitzarà als carrers del nucli històric de Creixell i aplegarà, entre d’altres, nombroses parades d’atesania i alimentació.

L’horari de la fira será de les 10h. a les 22h.

Coordinat des de l’area de turisme de l’ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Silvia Farrero, i amb el suport municipal volem promoure esdeveniments i actes en favor de la promoció turística i econòmica de la nostra Vila, desprès de 2 d’anys d’aturada gairebé obligada de la majoria d’activitats previstes, a causa de les restriccions de la pandèmia.

Durant aquests tres dies de la fira la gent trobarà una proposta molt atractivqa de lleure i comerç de temàtica pirata adreçada especialment al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, cercavila, espectacle de foc nocturn, demostració de softcombat  i moltes iniciatives per a tota la família.

A l’hora d’organitzar aquesta fira i anomenar-la Creixell, Terra de Pirates, hem tingut en compte una llegenda de la nostra Vila. En temps que la costa catalana es trobava plena de pirates algerians i d’altres llocs, aquests quan podien assaltaven i saquejaven els pobles de la costa, enduent-se molts captius.

Diu la llegenda que quan els pirates apareixien a Creixell, els seus habitants col-locàven la imatge de pedra, que encara es conserva a la façana de l’esglèsia, de Sant Jaume a l’entrada de la població, i els pirates en veure-la fugien esparverats.

Accions del document