PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

Obertura de Cal Cabaler a partir del dilluns 1 de juny amb CITA PRÈVIA

Thursday 28 May 2020

PROTOCOL DE MESURES PREVENTIVES DE LA COVID-19 PER L’ACCÉS A L’EDIFICI MUNICIPAL DE CAL CABALER DE CREIXELL

 

L’Ajuntament de Creixell incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici de Cal Cabaler per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 2 de desconfinament i que comporta un increment de mobilitat de la ciutadania.

 

El servei d’atenció al públic, es prioritzarà telefònica i telemàticament.

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, serà imprescindible la CITA PRÈVIA i es limitarà l’aforament.

 

Des de les oficines de Cal Cabaler s’organitzarà una agenda de cita prèvia.

 

Per aquells tràmits que, per la seva naturalesa han de ser presencials, cal demanar CITA PRÈVIA al telèfon 977138272.

 

La resta de tràmits es poden gestionar a tràves de la seu electrònica de la web municipal www.creixell.cat o mitjançant un correu electrònic a l’adreça infocreixell@creixell.cat

 

La porta de Cal Cabaler romandrà tancada.

 

El/la treballador/a que hagi d’atendre al ciutadà, haurà de baixar a l’hora convinguda, obrir la porta, i fer-lo passar per la gestió que correspongui.

 

El ciutadà haurà de portar mascareta i serà obligatori que es posi gel hidroalcohòlic a les mans. La distancia de seguretat interpersonal serà de 2 metres. Quan hagi acabat de fer els seus tràmits, se l’acompanyarà a la sortida.

 

Hi haurà a l’entrada un dispensador de gel hidroalcohòlic amb obligació d’ús a totes les persones que accedeixin a  Cal Cabaler.

S’instal-laran mampares de protecció al mostrador de la planta baixa

 

 

A més, l’ús de mascareta també és obligatori per accedir a l’edifici de Cal Cabaler i durant el transcurs de l’estada a l’interior de l’edifici.

 

Durant la fase 2, romandran tancades les sales de Cal Cabaler tant les sales de col·lecció permanent del centre d’interpretació turística i exposicions temporals com la sala de reunions i la sala de conferències i internet.

 

No es permet la visita cultural a Cal Cabaler, ni la celebració d'activitats culturals, casaments ni educatives.

No hi pot haver visites individuals ni de grups escolars ni de grups d’adults.

L’ascensor només pot ser utilitzat per una persona.

Caldrà seguir les indicacions del personal municipal respecte al límit de l’aforament. Els acompanyants esperaran fora, només accedirà la persona o persones que han de realitzar el tràmit.

 

 

 

Accions del document