Punt lila i arc iris al Carnaval de Creixell

Monday 27 February 2023

ÀREA DE LA DONA I IGUALTAT
El Punt Lila i Arc Iris de Creixell va estar durant tota la festa, des de les 10 de la nit fins les 2:30 de la matinada que va acabar i la gent va marxar.
Aquesta actuació està emmarcada dins dels eixos de prevenció, detecció i atenció que planteja la llei 5/2008, del Dret de les dones a erradicar la violència masclista i forma part de les accions previstes al Protocol d'assetjament en temps d'oci de l'Ajuntament de Creixell.
El projecte es lidera des de la regidoria d'Igualtat, i la referent professional que executen les tasques d'informació i atenció, i les voluntàries que ajuden a portar les tasques.
Volem fer referència a la bona rebuda i l'acceptació del Punt Lila-Arc Iris per part de la ciutadania. Totes les persones manifesten el seu suport amb la tasca del Punt Lila i ens mostren el seu agraïment.
Finalment, volem fer saber que va estar una experiència molt positiva i creiem en la importància de la instauració del Punt Lila i Arc Iris en les festes per proporcionar seguretat a les persones assistents i, alhora, actuar com a element dissuasiu per a possibles agressions. Com també remarcar el civisme i la bona educació de la gran majoria de joves que van passar pel punt lila i aric iris durant la nit.

Accions del document