REOBERTURA DEL CONSULTORI MÈDIC DE CREIXELL

Dilluns 15 de juny de 2020 obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

Friday 12 June 2020

 

Dilluns 15 de juny obre novament al públic el consultori mèdic de Creixell, amb modificacions importants respecte al servei d'atenció que hi havia fins ara, seguint decisions sanitàries.

La regidora de benestar, atenció social i salut, Chelo Picon Gomis es va reunir ahir al CAP de Torredembarra amb els responsables médics de coordinació de l'ABS per rebre les informacions i instruccions oportunes sobre la reobertura.

EL CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL:

=> Obrirà DILLUNS, DIMARTS i DIVENDRES de les 9:00h. A les 13:00h.

=> Cal trucar SEMPRE abans o enviar un correu electrònic.

Primer es farà la consulta mèdica telefònica i la doctora valorarà cada cas i si és necessari hi haurà la consulta presencial.
Teléfon 977800336.
Mail: consultacreixell@xarxatecla.cat

=> Quan es vagi al consultori CAL MANTENIR LES DISTÀNCIES de seguretat I DUR OBLIGATÒRIAMENT LA MASCARETA POSADA.

=> Les persones que es troben a Creixell en situació de segona residència o no empadronades, cal que es dirigeixin en la mesura del possible al seu CAP de referència.

IMPORTANT.- Pel que fa a les persones desplaçades (no empadronades), ja sigui les que hi viuen tot l'any o bé les que es troben a Creixell ocasionalment, NO es garanteix que es puguin visitar a Creixell i es possible que siguin adreçats a Torredembarra o al seu CAP de referéncia a on estiguin empadronades.

Per això remarquem que és molt important la conveniéncia d'empadronar-se al nostre municipi, sobretot a totes aquelles persones que viuen a Creixell tot l'any o que hi passen llargues temporades.

Si som incívics i no respectem aquestes indicacions, des de la pròpia ABS ens diuen que s'haurà de tancar de nou el Consultori. Per això us demanem la col-laboració de tothom i us convidem a seguir totes les instruccions de funcionament d'aquesta reobertura.

Seguim treballant amb l'ABS de Torredembarra i tindrem més informació properament que us anirem fent arribar pels canals de comunicació habituals.

Chelo Picon Gomis
Regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat.
Ajuntament de Creixell

#creixell #Covid19

 

Accions del document