REPRESA DE LES ACTIVITATS A LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell va tornar a obrir les instal·lacions del Centre Cívic el passat mes de setembre 2021. I ara ja ha reprès progressivament i amb certa normalitat les seves activitats habituals, incloses les excursions.

Tuesday 09 November 2021

REPRESA DE LES ACTIVITATS A LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell va tornar a obrir les instal·lacions del Centre Cívic el passat mes de setembre 2021.

L’horari d’obertura de la Llar és de DILLUNS a DIVENDRES de 16 a 19h.

Aquesta entitat creixellenca progressivament han tornat a reprendre amb certa normalitat les seves activitats habituals i que són les següents:

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: Joc de cartes del Remigio i Domino.

De dilluns a divendres: Joc de la Petanca.

Tots els dijous: Joc del Quinto.

Els diumenges a la tarda, Berenar i Ball.

Pel que fa a la resta d’activitats programades habitualment s’anirà informant oportunament de les novetats.

Totes les activitats que es realitzen a l’interior de les dependències municipals de la Llar, l’ús de la mascareta és obligatori.

A la vegada tenen a disposició de tothom Loteria Nacional del “Gordo” de Nadal a disposició de tothom.

També s’han reprès les excursions. Un grup de 36 membres de l'associació de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell, aquest passat cap de setmana van anar d’excursió a la comarca del Berguedà.

En aquesta sortida han visitat la ciutat de Berga i el santuari de la Mare de Déu de Queralt i van fer un dinar de germanor a Sant Corneli.

Aquesta entitat és una de les associacions més dinàmiques de Creixell i que realitzen regularment moltes activitats adreçades especialment a la gent gran de la Vila.

Accions del document