SALUTACIÓ DE PILAR ROMERO, REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES AMB MOTIU DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2021 DE CREIXELL

La Festa Major de Sant Jaume arriba amb humor, havaneres, el so de Mecano i activitats infantils amb totes les mesures preventives de la Covid19

Friday 23 July 2021

ÀREA DE FESTES
SALUTACIÓ DE PILAR ROMERO, REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA DE FESTES AMB MOTIU DE LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME 2021 DE CREIXELL
 
Un any més ha arribat la nostra esperada i estimada festa major de Sant Jaume, on els carrers s'omplen de joia, vida i alegria. L'any que hem deixat enrere el recordarem com un dels més difícils, donat que l'aparició de la covid19 ha suposat un repte emocional per a tots nosaltres.
Malgrat tot, no podem perdre l'essència del nostre poble i, és per això, que hem dissenyat unes festes adaptades a la realitat del moment perquè tots plegats puguem retornar la gresca i l'ambient festiu als carrers de Creixell.
 
Les noves restriccions ens obliguen a suspendre molts dels actes que teníem programats, mentre que d'altres es duran a terme quan les coses millorin.
Els actes que han hagut de ser cancel·lats han estat la caminada popular, el correfoc amb el ball dels Diables de Creixell, les orquestres, les classes de les noies de "Happy dance zumba", els tallers de balls realitzats per l'escola de ball BÀSIC, el castell de focs, el parc aquàtic, la processó de Sant Jaume pels carrers de la Vila i el tradicional acompanyament de les autoritats a Ofici.
Per altra banda, i respecte als esdeveniments que continuen: l'aforament serà limitat, l'entrada de tots els actes serà totalment gratuïta i s'haurà de recollir a Cal Cabaler, hi haurà una distància mínima de 2,5 metres entre les cadires i s'habilitarà un passadís d'entrada i un altre de sortida. A més a més, es prendrà la temperatura a tots els assistents abans d'accedir a l'indret.
 
Tant de bo que els espectacles que hem preparat serveixin per a fer-vos passar una bona estona, per a treure-us un somriure o per a fer-vos somiar que ben aviat tot tornarà a ser com abans. Estic segura que tots junts, amb responsabilitat i seguint les mesures esmentades, gaudirem d'una festa major plena de vitalitat i felicitat.
Per acabar, volia agrair a la Betty Ghoul per crear el cartell de la Festa Major i a la Marta Vilaspasa pel disseny de la samarreta de la caminada. A més a més, com cada any, també vull donar les gràcies per la seva col·laboració al Ball de Diables de Creixell, a Protecció Civil, a Cal Cabaler, al Gimnàs Creixell, a la Brigada Municipal, a la BiblioCreixell i a la Policia Local.
 
I, finalment, gràcies a tots vosaltres que, any rere any, feu d'aquestes festes uns dies tan especials.
Gràcies a tots per ser i fer poble!.
Visca Sant Jaume i Visca la Festa Major!!!.
 
 
PILI ROMERO GRACIA
Regidora delegada de l'Àrea de Festes
Ajuntament de Creixell

Accions del document