S'OBRE AL PÚBLIC EN GENERAL L'APARCAMENT "PORTA DE LLEVANT" DE L'AVINGUDA DEL MAR DE CREIXELL

En un senzill acte protocol·lari presidit per l'alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño, acompanyada dels membres de l'equip de govern municipal, s'ha obert al públic el NOU APARCAMENT MUNICIPAL PORTA DE LLEVANT DE CREIXELL.

Friday 09 February 2024

S'OBRE AL PÚBLIC EN GENERAL L'APARCAMENT "PORTA DE LLEVANT" DE L'AVINGUDA DEL MAR DE CREIXELL
 
🏣En un senzill acte protocol·lari presidit per l'alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño, acompanyada dels membres de l'equip de govern municipal, s'ha obert al públic el NOU APARCAMENT MUNICIPAL PORTA DE LLEVANT DE CREIXELL.
 
🚗Es tracta d'un solar de titularitat municipal amb una superfície de 2.640 metres quadrats que s'ha convertit en un pàrquing de superfície amb capacitat per a 80 places, quatre reservades per a conductors amb minusvalideses i un terreny sense delimitar que en el futur es podria convertir en una zona d'aparcament d'autobusos, segons estipula el projecte definitiu aprovat el febrer de l'any 2021.
 
🅿️L'Ajuntament de Creixell ha ubicat aquest aparcament en un solar municipal situat entre el passeig de Ronda i l'avinguda del Mar.
 
🚶‍♀️🚶La zona de vianants dels carrers cèntrics de la localitat que permetin un nucli històric renovat, requereix una sèrie de serveis que facilitin l'absència de vehicles. I en aquest punt hi ha l'aparcament gratuït que s'ha inaugurat ara al passeig de Ronda i l'avinguda del Mar.

Accions del document