S'obre la convocatòria d'ajudes al pagament del lloguer.

L'ajuntament de Creixell tamitarà l'ajuda al CIRD, 1a planta del CAP.

Tuesday 11 May 2021

L'objectiu és facilitar l'accés i la permanència en un habitatge de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

Quantia de la subvenció

La subvenció pot ser del 20% de l'import de la renda de lloguer anual o bé del 40%, en funció de l'esforç que representi pagar-lo. Per a determinar la quantia, es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud.

Quant als requisits sobre el preu del lloguer, el límit per als habitatges de la demarcació de Barcelona és de 800 euros mensuals; a Girona i a Tarragona és de 550; de 500 a la demarcació de Lleida, i de 400 a les Terres de l'Ebre.

L’ajuda es tramitarà preferentment per via telemàtica a través de la web de la Generalitat. 

Per tramitar-la presencialment, s’haurà de demanar cita prèvia des del correu electrònic: igualtatibenestar@creixell.cat o a través del número de telèfon: 610202986 (De dill. a div. de 9 a 12h) Només es donarà cita prèvia per la presentació de tota la documentació(Sol·licitud completa, model bancari, etc) d’una sola persona. Per demanar venir a buscar la sol·licitud i el model bancari estarà obert al públic el CIRD PRIMERA PLANTA DEL CAP, (Avinguda de Valls, 0, 43839 Creixell, Tarragona) de 9 a 12h

 Entrar al pdf per més informació.

Accions del document